06 - 811 626 11 info@avaza.nl

Hoe werkt het?

Nadat u uw contact gegevens bij ons heeft achtergelaten nemen we contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. In dit kennismakingsgesprek onderzoeken we graag met u of we elkaar kunnen helpen. Is dit het geval en komen we tot een mooie opdracht omschrijving? Dan gaan we graag voor u aan de slag!

Online succes begint met een effectieve website. Door de kennis en ervaring die wij sinds 2008 hebben opgedaan zijn wij in staat om snel een goede en effectieve website op te zetten. Denk hierbij aan een website met een modern en fris design, welke geoptimaliseerd is voor de zoekmachines.

Hiernaast zorgen we ervoor dat de website duidelijke “call to action buttons” heeft. Het is namelijk erg belangrijk dat de bezoekers van de website worden omgezet in een lead, waarbij contact gegevens worden achterlaten, een vraag wordt gesteld of bijvoorbeeld een offerte aanvraag word gedaan.

Als de basis eenmaal staat, dan gaan we zogenaamde landingspagina’s aan de website toevoegen. Deze pagina’s kiezen we zorgvuldig en optimaliseren we voor de zoekmachines. Het doel van deze landingspagina’s is om bezoekers op te laten “landen” om vervolgens via één van de “call to action buttons” om te zetten in een lead.

Zodra een bezoeker één van deze formulieren invult en verstuurd, dan ontvangt u deze lead in uw mailbox. U kunt vervolgens contact met de prospect opnemen en overgaan tot het sluiten van een deal.

Heeft u een vraag of opmerking over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

“Met de kennis en ervaring die wij sinds 2008 hebben opgedaan, helpen wij ondernemers en bedrijven met het bereiken van meer potentiële klanten!”

Marcel Logtenberg

Oprichter, Avaza.nl

"Wij verwerken meer dan 60 leads per dag!"

“Met de kennis en ervaring die wij sinds 2008 hebben opgedaan, helpen wij ondernemers en bedrijven met het bereiken van meer potentiële klanten!” Marcel Logtenberg

Oprichter, Avaza.nl

Gerichte Leads Ontvangen?

Meld u nu vrijblijvend aan en onderzoek samen met ons de mogelijkheden om gerichte leads te ontvangen van potentiële klanten.

Vrijblijvend Aanmelden