06 - 811 626 11 info@avaza.nl

Over Avaza.nl

“Avaza.nl genereert gerichte leads van potentiële klanten in vrijwel alle branches!”

Avaza.nl is een initiatief van Marcel Logtenberg. Sinds 2008 doet hij onderzoek naar webdesign en online marketing met als doel het bouwen van succesvolle websites.

Sinds een aantal jaren gebruikt Marcel de kennis en ervaring die hij heeft opgedaan ook om andere ondernemers en bedrijven te helpen. De afgelopen jaren heeft hij al meer dan 370 tevreden klanten geholpen met het succesvoller worden online.

Marcel werkt als ZZP-er en werkt samen met een groot aantal andere ZZP-ers en MKB bedrijven. Deze manier van werken heeft veel voordelen. Zoals het klein en flexibel zijn met lage overheadkosten, maar ook de mogelijkheid om op te schalen bij grotere projecten indien nodig.

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op!

“Met de kennis en ervaring die wij sinds 2008 hebben opgedaan, helpen wij ondernemers en bedrijven met het bereiken van meer potentiële klanten!”

Marcel Logtenberg

Oprichter, Avaza.nl

"Wij verwerken meer dan 60 leads per dag!"

“Met de kennis en ervaring die wij sinds 2008 hebben opgedaan, helpen wij ondernemers en bedrijven met het bereiken van meer potentiële klanten!” Marcel Logtenberg

Oprichter, Avaza.nl

Gerichte Leads Ontvangen?

Meld u nu vrijblijvend aan en onderzoek samen met ons de mogelijkheden om gerichte leads te ontvangen van potentiële klanten.

Vrijblijvend Aanmelden